Skivhissar

Levpano 1 är en mångsidig enhet med både låg pålastningshöjd och plattform att stå på, detta för att förenkla för att du enkelt själv ska kunna arbeta på ett smidigt och säkert sätt när du utför jobbet. Utrustad med två låsbara hjul för extra stabilitet. Gaffeln är utrustad med halkskydd så att skivan inte riskerar att glida ur position.
Klarar tak & snedtak upp till 400cm

Levpano 2 är en mångsidig enhet med låg pålastningshöjd. Även denna är utrustad med två låsbara hjul för extra stabilitet. Gaffeln är utrustad med halkskydd så att skivan inte riskerar att glida ur position. En perfekt på mindre jobb, blixtsnabb att fälla ihop och att etablera. Hyrmarknadens favorit.

Klarar tak & snedtak upp till 400cm

Levpano 450
Innovativ skivlyft som är steglöst vinklingsbar för att möta dagens allt mer komplicerade arkitektur. Förutom att du ökar din effektivitet så spar du även nacke, axlar och rygg - dina viktigaste arbetsredskap. Trots sin robusta konstruktion är den mycket smidig att arbeta med, det finns ingen position som är för besvärlig.
Enheten är snabb och enkel att montera och demontera vid transportering. 
Klarar tak, snedtak & väggar upp till 590cm

Vagnar & tillbehör

Lyftplattform för skivhiss

Bra hjälpmedel vid montering av rör eller fläktar en bit upp på vägg eller i tak.

Rullhållare för skivhiss


Med detta tillbehör förenklar du plastning av tak och väggar.
Montera en rulle och börja häfta, enklare än såhär blir det inte!

Skivvagn 4-hjul 450Kg ihopfällbar.Extremt smidig vagn att transportera skivor på, snabb att fälla ihop efter användning.

Skivvagn 2-hjul 900Kg med ställbara handtag. Mycket smidig att köra skivor, dörrar, fönster mm på.