Dreumex Handrengöring

Handrengöring - Kraftfull men skonsam

Olja, fett, bromsdamm eller asfaltsklister - det är lätt att smutsa ner sig när det hettar till i arbetet. Men lugn, med Dreumex handrengöring är det är lätt att få dem rena igen. Vårt utbud av handrengöringsprodukter garanterar ett snabbt och effektivt resultat.

Handrengöring - på ett hälsosamt sätt

Dreumex handrengöring inte bara rengör huden och förhindrar irritation, våra industriella handrengöringsprodukter håller händerna friska också. De återfuktar och rekonditionerar din hud vilket ger den en mjuk och smidig känsla.

För enkel och kostnadseffektiv hantering av våra handrengöringsmedel, tvålar och krämer, använder ni våra smarta dispensersystem från Dreumex.

Samtliga produkter svarar upp mot REACH och är ett bra val för både användare och miljön.


Classic
Handrengöring av gel-typ, röd med mikrokulor för medelsvår smuts som olja, fett, asfalt & gummi. Används bl.a. av asfaltsläggare & verkstadsarbetare. Appliceras utan vatten.

Plus
Handrengöring av gel-typ, gul med mikrokulor och citrusdoft för mycket svår smuts som tjära, färg, lim & lack. Detta förstklassiga handrengöringsmedel tar självfallet även på bästa sätt hand om lite lättare smuts. Appliceras utan vatten. 

Special
Handrengöringspasta med mikrokorn utan lösningsmedel för medelsvår smuts som smörjmedel, diesel, bromsvätska, cement & rost. Används flitigt inom Bygg, Bil- och metallindustrin. Appliceras med vatten.

Tillagd i varukorgen