Mark & Trädgård

Vi har ett flertal starka leverantörer inom detta segment. Kontakta oss för detaljerad info.

Fiskars är ett ledande varumärke som erbjuder funktionella, användarvänliga och hållbara designlösningar för hela hemmet. Fiskars produkter utvecklas utifrån inspiration och drivkraft att få jobbet gjort på bästa och enklast möjliga sätt. Företaget grundades 1649 och är idag Finlands äldsta industriföretag. Vi har arbetat med redskap, saxar och stålbearbetning ända sedan vi började för 360 år sedan.

Våra rötter finns i Fiskars,ett idylliskt centrum för konst och design, där modern estetik möter gamla hantverkstraditioner. Fiskars lanserade världens första sax med plasthandtag 1967. Sedan dess har det sålts mer än 1 miljard orangefärgade saxar över hela världen, och har redan blivit en ikon. Fiskars orangea färg kan numera ses som synonym med sax, i hela världen. Fiskars är världens främsta sax-varumärke.

Fiskars är en ledande leverantör av konsumentprodukter för hem, trädgård och uteliv. Koncernens främsta internationella varumärken är Fiskars, Iittala, Gerber och Buster. Intresseföretaget Wärtsilä Oyj Abp är också en viktig del av koncernens portfölj och utgör ett av Fiskars operativa segment tillsammans med segmenten Amerika, EMEA och Övriga. Bolaget är noterat på Helsingforsbörsen NASDAQ OMX. Fiskars omsättning år 2010 var 715,9 milj. euro och antalet anställda är cirka 3 600 personer.

Tillagd i varukorgen